besplatne playstation igre mart 2024 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u Martu 2024

Playstation plus pretplatnici u martu dobijaju nove besplatne igre. Nešto slabija postava ovog meseca. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

EA Sports F1 23 | PS4, PS5

Budi poslednji koji koči u EA Sports F1 23, zvaničnoj video-igri Svetskog prvenstva Formule 1 FIA za 2023. godinu. Novo poglavlje u uzbudljivom “Braking Point” režimu priče donosi visokooktansku dramu i žestoka rivalstva. Trkaj se točak uz točak na novim stazama u Las Vegasu i Kataru i osvajaj nagrade i nadogradnje u F1 World. Crvene zastave dodaju autentičan strateški element, a funkcija trke na 35% distance pruža više akcije i uzbuđenja. Vozi ažuriranim automobilima za 2023. godinu sa zvaničnim F1 sastavom tvojih omiljenih 20 vozača i 10 timova. Takođe, F2, ultimativno učilište za F1, sada je ažuriran najnovijim sadržajem sezone 2023., uključujući nove automobile i sastave vozača širom padoka. Kreiraj svoj tim iz snova i trkaj se kako bi pobedio u My Team Career Mode, takmiči se u split-screen modu ili proširenom međuplatformskom višeigračkom režimu, i budi društveniji s novim Racenet Leagues.

Sifu | PS4, PS5    

Da li je jedan život dovoljan da se nauči Kung Fu? Sifu je stilizovana, ali surova borilačka igra, sa visceralnim borbenim scenama u savremenom urbanom okruženju. Od strane Sloclap, tvoraca cenjene PS4 borilačke igre Absolver, Sifu prati mladog učenika kung fua na putu osvete, tragajući za ubicama svoje porodice. Sam protiv svih, nema saveznika, ali ima bezbroj neprijatelja. Morat će se osloniti na svoje jedinstveno umeće kung fua da preživi i sačuva nasleđe svoje porodice.

Hello Neighbor 2 | PS4, PS5     

Reši misteriju nestalih dece u seoskom mestu Raven Brooks u ovom nastavku porodično prihvatljivog stealth horora. Hello Neighbor 2 te poziva u naizgled miran grad Raven Brooks gde svako nešto krije. Ti si istraživački novinar koji želi otkriti najtamnije tajne svojih komšija i rešiti slučaj gospodina Petersona, zloglasnog antagonistu Hello Neighbor igre. Sneaki se oko, traži tragove iza misterija i igraj protiv kompleksnih protivnika kontrolisanih naprednim neuronskim mrežama koje uče od tebe i svih drugih igrača – ceo grad je sada tvoje igralište!

Destiny 2: Witch Queen** | PS4, PS5

Zaroni u Savathûnin Svetski Presto kako bi otkrio misteriju kako je ona i njen Svetlucavi Roj ukrala Svetlo. Nauči tajne izrade novog oružja, novog Glejva, i preživi istinu unutar njenih mreža laži. Izvrnuto čudo korupcije i sjaja, Savathûnin Svetski Presto domaćin je krhkog ravnoteže moći. Od njenog dvorca do močvare, sve što ona krije može se pronaći ovde. Kreiraj oružje po meri s jedinstvenim kombinacijama modova, nijansi i statistika. Ovladaj novim oružjem tipa Glejv i oslobodi snažne melee kombinacije, projektilne napade i postavljivu energetsku zaštitu.

Finals S.O. Sleek paket, ekskluzivan za članove PlayStation Plus

Članovi PlayStation Plus-a mogu pristupiti jedinstvenom kozmetičkom paketu u The Finals, uključuje dva različita seta vojničkih odela i skinova za oružje:

  • 2 Epic Outfits
  • 12 Epic Weapon skins

Moći ćete pronaći i preuzeti ovaj paket uz PlayStation Plus Monthly Games ponudu na PlayStation Store-u. Preuzmite Destiny iz PlayStation Store-a da biste pristupili. Nakon preuzimanja, svi će biti odmah dostupni u igri, bez obzira da li ste novi ili povratni igrač.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za februar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *