USLOVI KORIŠĆENJA KONZOLEIVAUČERI.COM SAJTA

Uslovima korišćenja definisan je skup pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Sajt je namenjen prodaji digitalnih kodova, vaučera, dopuna i drugih digitalnih proizvoda kupcima.

Posetilac koji putem Interneta pristupi Sajtu u smislu ovih Uslova korišćenja smatra se neregistrovanim korisnikom.

Korišćenje sajta

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu internet stranicu.

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Prilikom pregleda proizvoda primetićete dugme “korpa”, u zavisnosti koju stranicu gledate, ovo dugme se nalazi pored ili preko slike proizvoda. Klikom na to dugme proizvod se prebacuje u Vašu korpu. Broj proizvoda u korpi, kao trenutni novčani iznos vidljiv je u gornjem uglu stranice sajta.

Sledeći korak je da klikom na Korpa, otvorite sadržaj svoje korpe, gde su prikazani svi detalji Vaše narudžbine. Tu imate mogućnost da promenite broj proizvoda koji naručujete ili izbacite neki proizvod iz korpe. Da bi ste završili naručivanje potrebni je da odaberete način plaćanja i po potrebi nam napišete poruku uz konkretnu narudžbinu.

Kada je Vaša porudžbina završena, na sajtu ćete dobiti obaveštenje o uspešnom naručivanju, a na email Vam stiže kompletna narudžbina.

Sve cene na sajtu iskazane su u dinarima. PDV se ne obračunava. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti slanjem mejla na cao@konzoleivauceri.com

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na  nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za Vas. Mi ne pregledavamo sadržaj ovih sajtova, ne kontrolišemo ih i nismo odgovorni za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, mi nismo njihovi predstavnici, ne pružamo nikakve garancije i ne prihvatamo obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost u cilju upoznavanja sa karakteristikama proizvoda datih od proizvođača.

REKLAMACIJE

Opis procedure za rešavanje reklamacija kupaca

Postupak obuhvata sledeće aktivnosti:

  1. Prijem i evidentiranje reklamacije korisnika
  2. Obrada podataka iz reklamacije
  3. Odobrenje za rešavanje reklamacije
  4. Verifikovanje i zaključivanje reklamacije

Kako mogu da prijavim reklamaciju? 
Javljanjem na imejl cao@konzoleivauceri.com

Koja su osnovna pravila postupka?
Pri rešavanju reklamacija klijenata mora se znati sledeće:

  • Prigovor koji dostavlja korisnik dobija status reklamacije tek po odluci nadležne osobe. Konzoleivaučeri zadržava pravo da ne usvoji svaki prigovor.
  • Korisnici čiji prigovor ne bude usvojen biće blagovremeno informisani i dobiće obrazloženje o razlozima odbijanja.
  • Korisnik mora da dostavi prigovor propisanim kanalima, inače on neće biti propisno evidentiran.
  • Prigovor mora da sadrži dovoljno relevantnih podataka da bi odgovorni mogli da donesu odluku o prihvatanju (ili odbijanju) istog.
  • Korisnik čiji je prigovor dobio status Reklamacije biće blagovremeno informisan o roku koji je određen za rešavanje, kao i kada je proces završen.
  • Na reklamaciju imate puno pravo shodno zakonu o zaštiti potrošača, ali je potrebno da se pridržavamo uzajamnih obaveza kako bi obezbedili da reklamaciju rešimo u najkraćem roku, na Vaše zadovoljstvo.

Sajt nije odgovoran za eventualnu privremenu nedostupnost, niti za delimično ili potpuno nefunkcionisanje ili pogrešno funkcionisanje istog.

Sajt nije odgovoran za tehničke probleme koji mogu dovesti do kašnjenja i/ili pogrešne obrade elektronskih podataka, uključujući i sistemski sat.

Za napred navedeno odgovorni su davaoci Internet usluga.

Sajt ima pravo da izmeni ili dopuni ove Uslove korišćenja, tako što će izmene i dopune u prečišćenom tekstu objaviti na Internet prezentaciji. Smatra se da sci posetioci ulaskom na sajt pristaju na trenutno važeće uslove korišćenja