besplatne playstation igre decembar 2023 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u decembru 2023

Playstation plus pretplatnici u decembru dobijaju nove besplatne igre. Ovog puta jedan od najgorih meseci ikad, mnogi će biti jako razočarani, potpuno opravdano. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Lego 2K Drive | PS4, PS5

Dobrodošli u Zemlju Kockica, dom ogromne Lego avanture vožnje u otvorenom svetu. Trkajte se bilo gde, igrajte s bilo kim, gradite svoje snove od vožnje i pobedite divlje trkačke rivale za željeni Sky Trophy! Trkajte se ulicama, morima i peščanim plažama dok gradite svoje snove od vožnje, kocku po kocku, i uživajte u prostranom story modu Lego 2K Drive-a. Igrajte zajedno s prijateljem kod kuće ili s do pet drugara online u Play With Friends i Play With Everyone režimima koji podržavaju crossplay. Istražujte Zemlju Kockica zajedno ili pokažite svoje veštine u Cup Series i Race režimima. Od mini-igara do sporednih misija, čeka vas mnoštvo zabave ispunjene vozilima.

Powerwash Simulator | PS4, PS5  

Uzmi svoj pouzdani čistač pod pritiskom i očisti prljavštinu sa vozila, zgrada, parkova i još mnogo toga. PowerWash Simulator je zadovoljavajući čistač gde je stres nizak, a pritisak vode visok. Koristi zarađeno kao profesionalni čistač pod pritiskom kako bi nadogradio svoju kolekciju čistača, mlaznica, sredstava za čišćenje i produžetaka, omogućavajući ti da se uhvatiš u koštac s većim zadacima i ostaviš ih blistavo čistim s većom efikasnošću. Ostavi svoj pečat na prljavom gradu Muckingham sam ili se opusti s prijateljima u online kooperativi. Najvažnije od svega, pobrini se da imaš dobru, čistu zabavu.

Sable | PS5   

Započni jedinstveno i nezaboravno putovanje i vodi Sable kroz njezino Letenje; obred prolaza koji će je odvesti kroz prostrane pustinje i očaravajuće pejzaže, obogaćene ostacima svemirskih brodova i drevnih čuda.
Istražuj dine na svom letećem biciklu, penji se uz monumentalne ruševine i srećuj se s drugim nomadima dok otkrivaš davno zaboravljene tajne i saznaješ ko je zaista iza njezine maske. Sa svojim jedinstvenim stilom umetnosti i originalnim soundtrackom od strane Japanese Breakfast, uroni u svet Sable i istražuj sve u svom ritmu. U ovom svetu ima mnogo toga što čeka da bude otkriveno.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za oktobar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *