besplatne playstation igre novembar 2023 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u novembru 2023

Playstation plus pretplatnici u novembru dobijaju nove besplatne igre. Ovog puta jako fin mesec, ponovo jak mesec. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Mafia II: Definitive Edition | PS4

Po prvi put ikada, doživite dramu kriminala iz Mafia II sve u jednom paketu, remasterizovanu i prikazanu u zadivljujućim HD detaljima. Živite život gangstera tokom Zlatnog doba organizovanog kriminala. Ratni heroj Vito Scaletta se upliće sa mafijom u nadi da će platiti očeve dugove u Empire Bay-u, Njujork, nakon Drugog svetskog rata, gradu prepunom prilika gde organizovani kriminal cveta zahvaljujući rastućim industrijama Amerike posleratnog perioda. Sa svojim prijateljem Joe-om, Vito radi na dokazivanju sebe, penjući se uz porodičnu lestvicu kriminalom radi većih nagrada, statusa i posledica.

Dragon Ball: The Breakers | PS4 

U ovoj online asimetričnoj akcionoj igri, tim od 7 običnih građana pokušava preživeti Raidera (klasičnog protivnika iz Dragon Balla poput Cella, Frieze i Buua), koji će ih loviti i tokom igre evoluirati u nezaustavljivu silu. Beg neće biti tako lak: sarađujte s drugima dok još ima vremena, ali odluke Raidera ili drugih preživelih mogu vas prisiliti da se suočite sami.

Kao Raider, uživaćete u nadmoćnim moćima za lov i eliminaciju preživelih. Savladajte jedinstvene sposobnosti svakog Raidera kako biste pratili, uhvatili svoje žrtve, evoluirali i postali još moćniji! Bez obzira da li ste Raider ili Preživeli, odaberite svoj put napredovanja i otključajte veštine, izglede i predmete kako biste podešavali svoju ličnu strategiju za beg kao Preživeli ili trijumf kao Raider.

Aliens Fireteam Elite | PS4, PS5  

Otkrijte što se krije u ruševinama i pećinama u ovoj pucačkoj igri iz trećeg lica preživljavanja smeštenoj u svetu filma “Aliens”. Igrajte s najviše dva igrača ili s veštačkom inteligencijom dok se borite kroz četiri kampanje kako biste istražili misteriju novog planeta, LV-895. Izgradite svog Marinca onako kako želite. Napredujte u svakoj od šest jedinstvenih klasa ili postanite majstor u jednoj od njih. Odaberite svoje oružje – od magnuma i submašina do bacača raketa – i koristite više od 130 jedinstvenih prednosti kako biste kreirali svoju vlastitu kombinaciju.

Izgradite svoj tim fokusirajući se na sastav klasa, potrošne materijale i oružje kako biste savladali Ksenomorfna čudovišta, pobedili Challenge Card trke ili igrali različite načine igre s prijateljima. Uništite horde Ksenomorfa, izbegavajte smrtonosne Prowlere i Spittere i postavite odbrambene položaje kako biste preživeli dovoljno dugo da dovedete svoj tim do sigurnosti.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za oktobar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *