Xbox Game Pass Xbox Live Gold besplatne igre avgust 2021 konzole i vauceri dopune kodovi

Ovo su nove besplatne Xbox igre za avgust 2021

Avgustovske besplatne Xbox igre su stigle, za sve Xbox Game Pass ultimate i Xbox Live Gold pretplatnike. Na Xbox One i Seriji S/X vratite se u apokaliptična vremena kroz Darksiders III, krenite u novu epsku avanturu kroz Yooka-Laylee, pronađite sakrivene istine kroz Lost Planet 3, koju kroz backward kompatibilnost možete igrati i na najnovijoj Xbox konzoliu i postanite ultimativni fajter kroz Garou: Mark of the Wolves.

Darksiders III (Dostupno Avgust 1 do 31)

U ovoj hand & slash akcionoj avanturi preuzmite ulogu Fury, jednog od četiri jahača apokalipse, u pohodu na sedam smrtnih grehova. Istražite otvoreni živi svet u borbi protiv zla.

Yooka-Laylee (Dostupno Avgust 16 do Septembar 15)

Istražite ogroman, predivan svet i upoznajte se sa nezaboravnom ekipom karaktera. Kao odličan duo, Yooka i Laylee kreću na epski pohod na korporativnog zlikovca Capital B, i njegovu zlu šemu da apsorbuje svu svetsku literaturu.

Lost Planet 3 (Dostupno Avgust 1 do 15)

Zakoračite dublje u istoriju Izgubljene Planete. U ovom prikvelu ponovo živitee avanture Jim Peytona dok istražuje sakrivene istine. Sjajna single player igra.

Garou: Mark of the Wolves (Dostupno Avgust 16 do 31)

Kao poslednji deo Fatal Fury serije, birajte između desetina različitih fajtera i učestvujte u King of Fighters: Maximum Mayhem turniru. Izuztan fajterski sistem i borilačka fizika. Uživaćete.

Niste Xbox pretplatnik? Nemate Xbox Game Pass ili Xbox Live Gold pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *