Besplatne xbox live gold i game pass ultimate igre za xbox pretplatnike jul 2021 konzole i Vauceri dopune, pretplate.jpg

Ovo su besplatne julske igre za sve Xbox Live Gold i Game Pass ultimate pretplatnike u 2021.

Stigle su julske besplatne igre za Xbox! Na Xbox Series X i S kao i Xbox One istražite misteriozne planete, kreirajte svoje nivoe i uništite sve suparnike u novim sjajnim igrama.

Planet Alpha (Dostupno 01.07-31.07.2021.)


Preživite na čudnoj planeti punoj opasnosti i misterije. Potpuno sami, putujte preko prelepih stranih predela i otkrijte sve tajne na svom putu. Tu sui  neumorni neprijatelji koji vas jure, a uzimanjem snage i moći iz dana i noći moći ćete da se borite do kraja.

Rock of Ages 3: Make & Break (Dostupno 16.07.-15.08.2021.)


Uskočite u izuzetnu priču koja sadrži bizarne i absurdne momente sa legendarnim likovima. Kreiraj, grad ii deli svoje lične nivoe sa prijateljima u ovoj Monti Pajtonovskoj tower defence i arkadnoj igri.

Conker: Live & Reloaded (Dostupno 01.07.-15.07.2021.)


Uz jak mamurluk i dozu stave, igrajte ozloglašenu vevericu Conkera, kroz težak svet prepun ludih likova i filmskih parodija

Midway Arcade Origins (Dostupno 16.07.-31.07.2021.)


Sa preko 30 bezvremenskih zlatnih nagrada u arkadnom svetu, ponovo živite svoju mladost i otkrijte klasične retro igre kao što su Defender, Gauntlet, Rampart i mnogi drugi klasici. Ne trebaju Vam novčići za igranje!

Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass ultimate pretplatu? Bez brige! Kupite je brzo i lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *