besplatne playstation igre oktobar 2023 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u oktobru 2023

Playstation plus pretplatnici u oktobru dobijaju nove besplatne igre. Ovog puta nešto jači mesec, za razliku od prethodnog. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

The Callisto Protocol | PS5, PS4

U ovoj narativno vođenoj, preživljavanju orijentisanoj igri iz trećeg lica, smeštenoj 300 godina u budućnost, preuzmite ulogu Jacoba Lee-a, žrtve sudbine bačene u Crni Gvozdeni Zatvor, najstrožiji zatvor smešten na Jupiterovom mesecu, Kalisto. Kada zatvorenici počnu da se pretvaraju u monstruozna stvorenja, zatvor postaje haos. Da bi preživeo, Jacob mora da se bori za svoju bezbednost kako bi pobegao, istražujući pritom mračne i uznemirujuće tajne zakopane ispod površine Kalista. Koristeći jedinstvenu kombinaciju pucanja i borbe u blizini, Jacob će morati da prilagodi svoje taktike kako bi se suprotstavio brzo evoluirajućim stvorenjima, istovremeno prikupljajući nove oružje, opremu i veštine kako bi pobegao od rastuće pretnje i izbegao strahote Mrtvog Meseca Jupitera.

Farming Simulator 22 | PS5, PS4 

Preuzmite ulogu savremenog farmera i kreativno izgradite svoju farmu u tri različita američka i evropska okruženja. Farming Simulator 22 nudi ogroman izbor poljoprivrednih operacija usredsređenih na poljoprivredu, stočarstvo i šumarstvo – sada s uzbudljivim dodatkom sezonskih ciklusa!

Više od 400 mašina i alata iz preko 100 stvarnih poljoprivrednih brendova kao što su John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra i mnogi drugi uključeni su za sejanje i žetvu useva poput pšenice, kukuruza, krompira i pamuka. Nove kategorije mašina i useva dodaju nove mehanike igranja iskustvu. Vodite svoju farmu kooperativno u više igrača i proširite igru ​​mnogim besplatnim modifikacijama koje je zajednica kreirala. Farming Simulator 22 nudi više slobode igračima nego ikad pre i izaziva vas da postanete uspešan farmer – tako da krenite sa poljoprivredom i dozvolite da se dobro vreme razvija!

Weird West | PS5, PS4  

Otkrijte mračnu fantazijsku reinterpretaciju Divljeg Zapada gde šerifi i revolveraši dele granicu sa fantastičnim stvorenjima, svako igrajući po svojim pravilima i svojim čudnim motivima u ovom isometričnom akcionom RPG-u. Igra podržava različite stilove igranja u simuliranom svetu peska gde se likovi, frakcije i čak mesta odazivaju na odluke igrača, a igrači se suočavaju sa surovim izborima i posledicama koje se ne mogu poništiti – uključujući smrt. Otkrijte svet kroz priče o poreklu različitih likova, krećući se od putovanja jednog lika do sledećeg dok se svi ne sjedine u finalnom poglavlju.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za septembar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *