besplatne playstation igre septembar 2023 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u septembru 2023

Playstation plus pretplatnici u septembru dobijaju nove besplatne igre. Možda nešto slabiji mesec, ali nije tako strašno. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Saints Row | PS4, PS5

Iskusite najveće i najbolje igralište ikada stvoreno u serijalu Saints Row. Jedinstveni prostrani svet Santo Ileso služi kao pozadina za divlji, veći od života pesak prepun uzbudljivih poslova, kriminalnih poduhvata i spektakularnih misija, dok pucajte, vozite i koristite skakutanje padobranom kako biste stigli do vrha. Preuzmite grad blok po blok, vodite rat protiv neprijateljskih frakcija i čvrsto zavladajte ulicama. Igrajte online s prijateljem u bilo koje vreme, putem potpuno beskompromisne kooperativne igre, bez potrebe da bilo ko od vas izađe iz neobične akcije.

Black Desert – Traveler Edition | PS4 

Pronađite svoje pozivanje u ovom MMORPG svetu fantastike otvorenog sveta koji se ponosi brzim PvE borbama, masovnim PvP opsadnim ratovima, više klasa likova i tipova borbe u koje možete da se specijalizujete. Takođe možete da se posvetite različitim zanimanjima, kao što su trgovina, ribolov, obuka konja, alhemija, kuvanje i prikupljanje. Traveler Edition je paket koji sadrži osnovnu igru i više dodataka.

Generation Zero  

Ova avantura otvorenog sveta iz prvog lica smeštena je u poznat, ali neprijateljski nastrojen otvoreni svet Švedske iz 1980-ih. Borite se i preživite smrtonosne mehaničke neprijatelje sami ili sa troje prijatelja u besprekornoj online kooperaciji dok otkrivate istinu o onome što se dogodilo regionu. Morate mudro birati bitke dok se upuštate u uzbudljive gerilske borbe protiv ovih mehaničkih sila. Sakupljajte delove od svojih pali neprijatelja i koristite ih za izradu opreme, oružja i municije. Izgradite i ojačajte svoje vlastite baze širom ostrva i počnite ponovo preuzimati svoj dom.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za avgust mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *