besplatne playstation igre avgust 2023 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u avgustu 2023

Playstation plus pretplatnici u avgustu dobijaju nove besplatne igre. Možda nešto slabiji mesec, ali nije tako strašno. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

PGA Tour 2K23  

Iskoristi svoje veštine na PGA Touru i postani naredni šampion FedExCup-a dok se takmičiš protiv profesionalnih igrača turnira i stvaraš nove rivalstva. Po prvi put, igraj kao muški i ženski profesionalci, uključujući Tigera Woodsa, u online i lokalnom modu. Unapredi svog IGRAČA novim veštinama i arhetipovima i dodaj šmek na terenu sa novom licenciranom opremom i odećom. Vodi svoje online zajednice za organizovanje turnira i sezona ili testiraj svoje veštine protiv prijatelja u “Divot Derby” i “Casual” modu. Kreiraj svoj teren kao iz sna pomoću dizajnera terena koji ima hiljade prilagodljivih objekata i omogućava deljenje preko više platformi.

Dreams

Dreams je izvanredan, neprestano rastući svet igre od nagrađivanog Media Molecule tima, kreatora igara LittleBigPlanet i Tearaway, gde možete otkriti igre napravljene od strane zajednice iz celog sveta i naučiti kako da napravite svoje sopstvene igre. Najnovija evolucija studija s njihovim sloganom Igraj, Kreiraj, Deli, Dreams vam pruža mogućnost da oslobodite svoju kreativnost. Donesite svoje ideje u život pomoću inovativnih, lako upotrebljivih alatki, a potom ih podelite s globalnom zajednicom. Bez obzira da li želite da kreirate igre, muziku, slike, animacije, skulpture, filmove ili bilo šta između, Dreams je izvanredno digitalno igralište gde je sve moguće.

I to nije sve! Kao deo ponude za PlayStation Plus, u Dreams-u će biti dostupna najnovija igra Media Molecule tima, Tren. Tren je nostalgična avantura koja vas stavlja za upravljač izvanrednog igračkog voza i priča ličnu priču o odrastanju – i transformativnoj moći igre.

Death’s Door    

Iskusite turobnu, ali istovremeno mračno komičnu priču, koristeći hladno oružje, strele i magiju kako biste savladali fantastičan niz čudovišta i polubogova u ovom izometrijskom akcionom avanturističkom svetu. Stičite prednost prilagođavanjem statistika svog lika i savladavanjem sposobnosti i nadogradnji koje dobijate dok istražujete zemlju punu iskrivljenih stanovnika i bezbrojnih tajni, donoseći nadu čudnovatim i divnim likovima koje ćete sresti na svom putu.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za jul mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *