besplatne playstation igre za playstation plus srbija konzole i vauceri dopuna jul 2023

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u julu 2023

Playstation plus pretplatnici u julu dobijaju nove besplatne igre. I možemo Vam reći da su dobre. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle | PS4, PS5     

Black Ops Cold War vas uvodi u dubine nestabilnog geopolitičkog sukoba ranih 1980-ih tokom Hladnog rata. Dođite licem u lice sa istorijskim ličnostima i surovim istinama dok se borite širom sveta na ikoničnim lokacijama kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, Turska, sovjetska KGB centrala i još mnogo toga. Kao elitni operativac, pratite trag mračne ličnosti koja ima misiju da destabilizuje globalnu ravnotežu moći i promeni tok istorije. Spustite se u tamno srce globalne zavere uz ikonične likove Woodsa, Masona i Hudsona, kao i novu ekipu operativaca koji pokušavaju da zaustave zaveru stvorenu decenijama unazad. Pored kampanje, Cold War donosi arsenal oružja i opreme u sledeću generaciju iskustava u Multiplayer i Zombies modovima. Cold War nudi uzbudljiva iskustva u Multiplayer i Zombies modovima uz bogat arsenal oružja i opreme.

Alan Wake Remastered | PS4, PS5

Vratite se u misteriozni grad Bright Falls u ovoj remasterizovanoj verziji nagrađivane akcione igre sa filmskom pričom koju je napravio Remedy Entertainment (Control, Max Payne), koja sada sadrži unapređenu grafiku i nove mogućnosti. Uznemireni pisac Alan Wake kreće na očajničku potragu za svojom nestalom suprugom, Alice. Nakon što ona misteriozno nestane u gradiću Bright Fallsu u severozapadnom delu Pacifičkog severozapada, otkriva stranice horor priče koje je navodno napisao, ali nema sećanja o tome. Wake je ubrzo primoran da dovede u pitanje svoj razum, jer stranica po stranica, priča postaje stvarna pred njegovim očima: neprijateljsko prisustvo natprirodne tame preuzima svakoga koga pronađe, pretvarajući ih protiv njega. Nema izbora osim da se suoči sa silama tame naoružan samo svojom baterijskom lampom, pištoljem i onim što je ostalo od njegovog rastrzanog uma. Njegovo noćno putovanje u potrazi za odgovorima na zagonetku koja mu izaziva vrtoglavicu odvešće ga u zastrašujuće dubine noći.

Endling – Extinction is Forever | PS4, PS5    

Doživite svet opustošen od strane čovečanstva očima poslednjeg lisca na Zemlji u ovoj avanturi koja promoviše ekološku svest. Otkrijte razorne posledice ljudske rase kako korumpira, zagađuje i iskorišćava najdragocenije resurse prirodne sredine iz dana u dan. Istražujte različita 3D područja sa bočnim kretanjem i branite svoje male krznene loptice, hranite ih, posmatrajte kako odrastaju, primećujte njihove jedinstvene ličnosti i strahove, i, što je najvažnije, pomozite im da prežive. Iskoristite noćnu tišinu da neprimetno vodite svoje leglo ka sigurnijem mestu. Dan provedite odmarajući se u improvizovanom skloništu i pažljivo planirajte sledeći korak – to može biti poslednji za vas i vaše štene.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za jun mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *