Playstation-plus-besplatne-igre-jun-2023-konzole-i-Vauceri-dopune-kodovi-balkan

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u junu 2023

Playstation plus pretplatnici u junu dobijaju nove besplatne igre. Nisu loše: Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

NBA 2K23 | PS4, PS5    

Jedna od najboljih simulacija košarke, sa najboljom grafikom, fizikom igre, ažuriranim sastavima timova. Igra nikad nije bila realnija. A tu je naravno i mogućnost da vodite jednog lika na putu ka slavi.

Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5

Izbegnite greške iz prošlosti i organizujte i upravljajte svojim ličnim Jurassic World parkom za dinosauruse i posetioce.

Trek to Yomi | PS4, PS5   

Trek to Yomi je ultra stilizovana bioskopska akciona avantura koja prati zadivljujuću priču o Hirokiju tokom njegovog pada protiv sila zla. Doživite njegov herojski povratak da ispuni svoje neuspelo obećanje da će spasiti ljude za koje se zakleo da će ih štititi. Kao zavet svom umirućem Gospodaru, mladi mačevalac se zaklinje da će zaštititi svoj grad i ljude koje voli od svih pretnji. Suočen sa tragedijom i obavezan na dužnost, usamljeni samuraj mora da otputuje izvan života i smrti da bi se suočio sa samim sobom i odlučio svoj put napred.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za maj mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *