besplatne playstation plus igre septembar 2021 konzole i vauceri dopune pretplate ps

Besplatne Playstation Plus igre za Septembar 2021

Lovi, kuvaj, ubijaj. Izaberi svoju profesiju kroz septembarske besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike. Lovi svoje prijatelje u izuzetno popularnoj igri Predator: Hunting Grounds, usavrši svoje kulinarske sposobnosti u igri Overcooked: All You Can Eat! ili nađi najkreativniji način da smakneš neprijatelja u igri Hitman 2.

Sve tri igre su dostupne od utorka 07.09.2021. do ponedeljka 04.09.2021.

Overcooked: All You Can Eat! | PS5

Overcooked!, Overcooked! 2 i sav dodatni sadržaj sabijen i upakovan zajedno u novu remasterovanu Definitive ediciju. Uživajte u hiljadama kooperativnih nivoa lokalno ili onlajn. Neverovatan izbor kuhinja i nivoa, uživaćete satima i satima. Igrači mogu uživati kroz kampanju, survival i practice mod, a od sada po prvi put i u assist modu.

Predator: Hunting Grounds | PS4

Lovi ili budi lovina u ovoj asimetričnoj multiplejer pucačini koja stavlja čoveka protiv Predatora. Kao deo četvoročlanog Fire tima, završi izazovne misije pre nego što te Predator nađe. Ili budi Predator i lovi svoj plen, koristeći smrtonosno vanzemaljsko oružije, poput Plasma bacača sa ramena, Combisticka i još mnogo toga. Leveluj klase i koristi stil koji tebi najviše odgovara.

Hitman 2 | PS4

Putuj širom sveta i prati svoje mete preko egzotičnih lokacija, od sunčanih ulica do mračnih i opasnih šuma. Nigde nije sigurno jer tu je svetski najkreativniji plaćeni ubica, Agent 47. Pripremi se da iskusiš ultimativnu špijunsku priču.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za avgust mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *