Besplatne Playstation plus igre za oktobar 2021 konzole i vauceri dopune kodovi digitalne gift kartice

Besplatne Playstation Plus igre za Oktobar 2021

Kao i svakog meseca, za oktobar su najavljene nove besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike. Ovog meseca neke ultra lude igre stižu, i mi smo oduševljeni! Krenimo redom:

Hell Let Loose | PS5

Ovo je nova igra izdata u julu 2021 godine sa tematikom drugog svetskog rata. Ovaj Playstation 5 naslov omogućava igru sa do 100 ljudi u borbi za goli život. Izgleda neverovatno dobro i potpuno ludo!

PGA Tour 2K21 | PS4

Manje više već poznata igra koja je izdata u avgustu 2020. godine i vrhunac je golfa. Uključuje 15 licenciranih PGA turnira i daje mogućnost igračima da kreiraju svog lika i svoje terene. Dobra zabava, za sve koji vole golf.

Mortal Kombat X | PS4

Verujemo da ovu igru zaista nije potrebno predstavljati previše. Svi znamo šta je i ko je Mortal Kombat. Igra koja je digla konzole do neslućenih visina, i začarala milione dece, tinejdžera i odraslih širom sveta. Mortal Kombat X je lansiran 2015. godine i bila je prva igra u franšizi koja je dozvolila da svaki lik može imati izbor od nekoliko borilačkih stilova koje bira igrač.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za septembar mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *