Besplatne februarske igre za Xbox Live Gold GamePass igre konzole i vauceri

Besplatne februarske igre za Xbox Live Gold i GamePass pretlatnike

Novi mesec nova iznenađenja! Stižu izuzetne igre i to besplatno za sve Xbox Live Gold i GamePass pretplatnike i ovo je verovatno najbolja kolekcija besplatnih igara do sada.

Nova selekcija počinje od 01. februara i uključuje Gears 5 i Resident Evil kultne igre! Koje su inače unapređene za Xbox Series S i X konzole.

Gears 5


Poslednja epizoda Gears sage stavlja vas u ulogu Kejt Dijaz u sjajnoj novoj avanturi. A tu je i multiplejer za sate i sate odlične zabave.

Resident Evil


U pitanju je HD remasterovana igra. Izuzetno dobar i oštar kvalitet za igru iz 1996. godine. Čak iako ste igrali novije Resident Evil igre spremite se sa drugačiju generaciju survival horora iz perspektive Krisa i Džila na Spenserovom imanju.

Dandara: Trials od Fear Edition

Dandara je ubikatna akrobatička igra u stilu akcione platforme. Umesto hodanja skače te sa jedna na drugi platformu. Izuzetno zabavna igra.

Indiana Jones and the Emperor’s Tomb


Tuci naciste i spreči ih u krađi moćnih artefakta. Punch Nazis and keep them from stealing powerful artifacts. Udara nostalgija level milion

Lost Planet 2

Lost Planet franšiza se pritajila od izlaska trećeg dela ali Capcomov sci-fi pucačina je i dalje jedna od najzabavnijih igara koja ima i co-op mod za do 3 igrača.

Nemate Xbox Live Gold ili GamePass pretplatu? Nabavite je odmah preko Konzole & Vaučeri i to u dinarima:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *