playstation plus besplatne igre za mart 2021 konzole i vauceri srbija dopune kodovi

Besplatne PS Plus igre za mart 2021

Novo kolo nova sreća! Stižu besplatne igre za mesec mart za sve Playstation Plus pretplatnike. I možemo vam reći da su, pa, izuzetno sjajne. Hajde da časkom pređemo kroz njih:

Final Fantasy 7 Remake (PS4)

Dugo očekivan povratak u Midgar imao je mnogo želja za ispuniti, i ne samo da ih je ispunio, već je premašio sva očekivanja. Ovaj rimejk jedne od najpopularnijih franžiza ikad nije samo unapredio grafiku već i samu priču. Sad je ostalo samo još da čekamo rimejk i drugog nastavka.

Imajte na umu da ovaj naslov neće biti besplatno omogućen i za Playstation 5. On će doći uz Final Fantasy 7 Remake Intergrade, koja se plaća.

Remnant: From the Ashes (PS4)

Šta bi bilo kada bi oružija iz Bloodborne igre mogla da pucaju na više od 10 metara? I kada bi sve bilo napravljeno od jezivih biljaka? To je u osnovi ova igra, inspirisana Dark Soulsom, Bloodborneom, koja vam daje mogućnost da pucate, ubadate, udarate kroz ovaj čudan svet, unapređujete oružija. Sjajna je i za co-op, ali najbolja kao single player igra.

Maquette (PS5)

Ova pucačina iz prvog lica prepuna puzli i logičkih smicalica dešava se u svetu koji se stalno uvećava što dalje idete iz njegovog centra.

Farpoint (PS VR)

Ima nešto i za Playstation Virtual Reality igrače. A to je naučnofantastična pucačina napravljena specijalno za PS VR, i jedna je od najimpresivnijih igara za VR. Još je neverovatnije ako imate Aim džojstike, ali radi odlično i na običnim DualShock džojsticima.

Destruction AllStars (PS5)

Ponovo, drugi mesec za redom, ova sjajna igra za Playstation 5 se daje besplatno svim Playstation Plus pretplanicima. Ko je zaboravio, sada može ponovo da je skine!

Nemate Playstation Plus pretplatu?

Nikakav problem! Tu su Konzole & Vaučeri gde možete kupiti, i to u dinarima, dopune i pretplate za Playstation po odličnim cenama:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *