Playstation plus besplatne igre za playstation plus pretplatnike avgust 2021 konzole i vauceri dopune kodovi racun

Ovo su besplatne Playstation Plus igre za avgust 2021

Playstation Plus postava besplatnih igara za avgust 2021 je tu. Tucite se sa strašnim demonima, agresivnom florom i faunom, i uživajte u novoj fantasy igri. Pogledajtmo koje su to sjajne igre za sledeći mesec:

Hunter’s Arena: Legends | PS4, PS5

Kako je već najavljeno na State of Play početkom meseca, Hunter’s Arena stiže na Playstation Plus i za PS4 i PS5. PvP i PvE za 30 igrača u battle royal stilu borbe smeštenu u davna fantasy vremena gde se čovečanstvo bori između sebe ali ujedno i sa rastućom armijom demona koji su pušteni na svet. Uletite u visoko rizičnu borbu sa demonima gde dobijate jake nagrade i gradite svog lika.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville | PS4

Izuzetno popularna dečija igra, u kojoj uživaju i odrasli, stiže besplatno za sve PS+ pretplatnike. Spremite pasuljare i uživajte u sjajnom pucanju. Ova igra ima više prostora za istraživanje, otvoreniju mapu i bolji gameplay. Birajte između 20 potpuno prilagođavajućih likova, odaberite im klasu i spremni ste za borbu. Udružite se sa prijateljima, kako u couch co-op modu tako i online modu.

Tennis World Tour 2 | PS4

Igrajte kao vrhunski svetski teniser ili napravite sopstvenog lika i dominirajte svetskim teniskim listama. Zabavite se ili igrajte rangirane turnire i unapredite svoje veštine. U karijernom modu napredujte kroz sezone, vodite svoj tim, svoju opremu i sponzore. A uvek je dobra zabava igrati i sa prijateljima kroz opuštene mečeve. Ili možda vatrene mečeve. Ko će ga znati, zavisi da li volite da dobijate, uvek.

 Sve tri igre su dostupne za sve Playstation pretplatnike do 06. septembra 2021. godine. Nemate Playstation Plus pretplatu? Kupite je lako, brzo i to u dinarima:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *