Besplatne Playstation plus igre jul 2021 konzole i Vauceri dopune pretplate.jpg

Ovo su besplatne igre za jul 2021 za sve Playstation Plus pretplatnike

Stižu i Playstation julske besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike. Očekuju vas uzbudljive tabačine, intenzivan horor i jake borbe. Bilo da volite first-person pucačine, sjajne arcade ili horor iz trećeg lica, Playstation Plus ovog meseca ima nešto za vas. 

Sve igre će biti dostupne od 06.07.2021.

Call of Duty: Black Ops 4 | PS4

Call of Duty: Black Ops 4 donosi neverovatnu pucačinu iz prvog lica sa fantastičnim multiplejerom. Prvo, tu je ikonsko multiplejer iskustvo, drugo, tu je obožavan Zombie mod, a treće tu su ogromne mape inspirisane battle royalom. 

WWE 2K Battlegrounds | PS4

Svet WWE je vaše borilište prepuno akcije i vaših omiljenih WWE Zvezda. Igrajte kroz story mode i otključajte sve likove i arene.

A Plague Tale: Innocence | PS5 verzija isključivo

Ova neverovatna, popularna i nagrađivana igra dolazi is a Playstation 5 i 4K podrškom u 60 FPS, izuzetno unapređenom grafikom i vizualima i ultra brzim učitavanjem. Pratite priču mlade Amicie i njenog malog brata Huga, u ovoj srceparajućoj avanturi kroz mračne sate tamne istorije čovečanstva. Jure vas inkvizitori a okruženi ste nezaustavljivim rojem zaraženih pacova.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown | PS4

Segina ikonska jedan na jedan tabačina unapređena je za novu generaciju konzola od strane developera  Ryu Ga Gotoku Studio koji su napravili i Yakuza i Judgement. Ova eksluziva omogućava i početnicima ka oi veteranima da iskuse borilačke veštine u novom duhu. 

Poslednja šansa da preuzmete Playstation Plus besplatne igre za jun 2021.

Još uvek ima vremena da preuzmete sjajne besplatne igre za Playstation Plus iz prošlog meseca. Ako niste, brzo ih preuzmite.

Nemate Playstation Plus pretplatu? Bez brige! Kupite je brzo i lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *