FE8B75E4-9EEA-42A6-9E8D-AA045759305A

Ovo su besplatne junske igre za Playstation Plus pretplatnike

Playstation igrači će se radovati novim junskim besplatnim igrama za sve koji poseduju Playstation Plus pretplatu u ovoj 2021. godini. A ovo su te nove igre:

Star Wars: Squadrons

Da li je potrebno posebno predstavljati ovu fantastičnu igru iz EA Motive studija, koja priča neke nove priče i avanture iz popularne epske zvezdane sage. U pitanju je borba starfigher-ima. Igrač je smešten u ulogu pilota, kako na strani Imperije, tako i na strani Nove Republike, boreći se u deathmatch multiplejer partijama. Igra uključuje i single-player kampanju, gde birate na čijoj ćete strani da se borite. Ova igra podržava Playstation 4, Playstation 5 i VR.

Virtua Figher 5 Ultimate Showdown

Ovo je unapređena verzija popularne Segine fajtačke igre. Poslednja verzija ima 3D fazon i online mogućnosti a uključuje 20 karaktera sa kojim možete da se tabate.

Operation: Tango

U pitanju je kooperativna špijunska igra za dva igrača koji preuzimaju uloge Agenta i Hakera, i zajedno radeći kako bi se infitrirali, istražili i uništili sile koje žele da unište slobodan svet. Inače, igra se igra sa mikrofonom i glasom. Potpuno kul!

Sve igre za jun su dostupne od 01-31.06.2021.Prethodne igre za maj su dostupne za skidanje do 31.05.2021.

Niste PS Plus pretplatnik? Lako, brzo i u dinarima kupite playstation plus pretlatu za američki nalog, hrvatski nalog, britanski nalog ili nemački nalog:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *