playstation plus besplatne igre srbija maj 2021 konzole i vauceri dopune kodovi

Besplatne Playstation Plus igre za maj 2021

Uskrs samo što nije, a Playstation je rešio da nas obraduje nekim zaista odličnim besplatnim igrama. Da se odmah bacimo na opis majskih igara koje će dobiti svi Playstation Plus pretplatnici:

Wreckfest: Drive Hard, Die Last | PS5

Pali gume, krši pravila, lomi metal u uzbudljivoj, brzoj simulaciji trka. Unapredi auto, sredi mu izgled i načini ga snažnijim kako bi mogao da preživiš epske sudare i bitke sa drugim vozilima. Izazovi i prijatelje u online multiplejer igri do 24 igrača.

Battlefield V | PS4

Ovu igru nije potrebno preterano opisivati i najavljivati. Svi znaju šta je Battlefield 5. Za one koji ne znaju, pa…. zakoračićete u najveći konflit u istoriji čovečanstva kroz ovu neverovatnu igru, gde se vraćate u Drugi Svetski rat.

Stranded Deep | PS4

Testirajte svoje preživljavačke sposobnosti u ovoj open world avanturi. Nakon pada aviona, zaglavljeni ste negde u Pacifičkom okeanu. Sami, bez mnogo stvari i mogućnosti da dozovete pomoć, morate uraditi sve da preživite. Istražite podvodni svet i kopno dok jurite namirnice i materijale da napravite oruđe, oružije i skloništa. Morate da preživite. Glad, žeđ i sunce otežavaju vam upravo to. Da preživite.

Sve igre su dostupne za Playstation Plus pretplatnike od 04.05. do 31.05.2021. Nemate pretplatu? Bez brige, kupite je odmah, lako i brzo i to u dinarima:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *