besplatne playstation igre april 2024 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u Aprilu 2024

Playstation plus pretplatnici u aprilu dobijaju nove besplatne igre. Ponovo nešto slabija postava ovog meseca. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Immortals of Aveum | PS5

Ovaj First-person šuter sa magijom govori priču o Jaku dok se pridružuje eliti reda bojnih magova kako bi spasao svet na ivici propasti. Magija je u srcu tvoje ofanzive i odbrane. Iskusi brzu, tečnu borbu iz prvog lica baziranu na čarolijama. Otključaj i nadograđuj preko 25 čarolija i 80 talenata. Otkrij, nadogradi i izradi stotine komada magične opreme, usavrši svoj stil igre kroz tri sile magije i postani najmoćniji Triarh Magnus u Aveumu.

Minecraft Legends | PS4, PS5    

Otkrijte tajne Minecraft Legenda u ovoj akcionoj strategijskoj igri. Istražite blagu zemlju bogatih resursa i bujnih biomova na ivici uništenja. Žestoki piglini su stigli, i na vama je da formirate saveze sa novim prijateljima i poznatim stvorenjima, zatim predvodite napade u epskim bitkama protiv žestokih piglina kako biste odbranili Nadzemlje. Možete izazvati svoje prijatelje ili se udružiti u intenzivnim borbama u online igri za do osam igrača, dok branite svoje selo i vodite svoje jedinice da unište naselja vaših protivnika.

Skul: The Hero Slayer | PS4   

Napad na zamak Demonskog kralja od strane herojske grupe avanturista rezultirao je zarobljavanjem svih osim jednog od njegovih stanovnika. Sada, kao skromni kosturski Skul, morate spasiti svoju demonsku braću. Ovaj 2D akciono-platformski naslov se ponosi svojim roguelike karakteristikama, sa mapom koja se stalno menja i rastućim arsenalom sposobnosti, svaka sa svojim jedinstvenim dometom napada, brzinom i snagom. Opremite se sa dva tipa sposobnosti istovremeno kako biste se prilagodili svom stilu igre, i menjajte ih tokom borbe kako biste pronašli najbolju strategiju za poraz svojih neprijatelja.

The Overwatch 2 Mega Bundle, eksluzivno za PlayStation Plus članove

Ne propustite besplatne legendarne Beekeeper Sigma, Art Deco Symmetra, sedam Epic skinova, i pet Battle Pass Tier skipova. Ovaj bundle je raspoloživ samo kratko vreme za sve PlayStation Plus members.

Ovaj pack uključuje:

– Beekeeper Sigma Legendary Skin

– Art Deco Symmetra Legendary Skin

– Runner Sojourn Epic Skin

– Punker Queen Junker Queen Epic Skin 

– Construction Ramattra Epic Skin

– Matsuri Kiriko Epic Skin

– Cassia Lifeweaver Epic Skin

– Amethyst Illari Epic Skin

– Rugby Mauga Epic Skin

– 5x Battle Pass Tier Skips

Moći ćete pronaći i preuzeti ovaj paket uz PlayStation Plus Monthly Games ponudu na PlayStation Store-u. Preuzmite Overwatch 2 iz PlayStation Store-a da biste pristupili. Nakon preuzimanja, svi će biti odmah dostupni u igri, bez obzira da li ste novi ili povratni igrač.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za februar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *