besplatne playstation igre februar 2024 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u Februaru 2024

Playstation plus pretplatnici u februaru dobijaju nove besplatne igre. Nakon jako dobrog januara, ovog puta opet jedan od lošijih meseci. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Foamstars | PS4, PS5

Upoznajte Foamstars, novi online party shooter za 4 igrača. Koristite penastu materiju da biste izgradili teren, stvarajući klizave površine za brzu vožnju oko arene, pomažući u odbrani od neprijateljskih napada ili kreirajući visoke tačke za eliminaciju protivnika. Izaberite između šarenih i šarmantnih sportista i takmičite se u različitim modovima igre. Saznajte više o Foamstars od njegovih tvoraca ovde.

Rollerdrome | PS4, PS5   

Iz kritički hvaljenog studija Roll7 stiže iskustvo visokooktanskog third-person pucača kao nijedno drugo. U surovom sportskom spektaklu Rollerdrome, pripremite se za visceralni okršaj s fluidnim pokretima smještenim u evokativni retrofuturizam. Dominirajte stilom u ovom intenzivnom hibridu pucača i skejtera, gde ubistva donose zdravlje, a savladavanje trikova vam pruža municiju. Hoćete li imati ono što je potrebno da postanete sledeći prvak Rollerdrome-a?

Steelrising | PS5     

Ovaj akcioni RPG smešten je u alternativnu istoriju Pariza u kojoj je Francuska revolucija suzbijena robotskom vojskom. Borite se i istražujte ulicama, krovovima, četvrtima i dvorcima kao Aegis, misteriozno automatonsko remek-delo. Uključite se u nemilosrdne i intenzivne borbe protiv tehnoloških čuda koja su jednako složena koliko su nemilosrdna.

Pored besplatnih igara Playstation plus pretplatnici dobijaju još jednu jako dobru stvar a to je:

Fall Guys Icons Pack, exclusive to PlayStation Plus members

Igrajte za krunu s Fall Guys Icons Pack, koji donosi neke ikonične PlayStation izglede u multiplayer zabavi. Opremite svog Bean u Aloy, Ratchet & Clank kostime i pokažite neke dodatne kozmetičke predmete dok se takmičite!
Preuzmite Icons Pack i dobićete:
– Ratchet (Kompletan Kostim)
– Clank (Kompletan Kostim)
– Aloy (Kompletan Kostim)
– Groovitron (Emote)
– Clank’s Laugh (Emote)
– Lombax (Šara)
– Clank (Šara)
– Seeker (Šara)
– Ratchet (Boja)
– Clank (Boja)
– Ratchet (Imenica)
– Clank (Imenica)
– Horizon (Imenica)
– Aloy (Prednja ploča)
– Ratchet (Prednja ploča)
– Clank (Prednja ploča)
– Seeker (Nadimak)

Moći ćete pronaći i preuzeti ovaj paket uz PlayStation Plus Monthly Games ponudu na PlayStation Store-u. Preuzmite Fall Guys iz PlayStation Store-a da biste pristupili. Nakon preuzimanja, svi će biti odmah dostupni u igri, bez obzira da li ste novi ili povratni igrač.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za januar mesec. Nemate Playstation Plus? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *