xbox live gold game pass besplatne igre septembar 2021 konzole i vauceri dopuna kodovi pretplata

Ovo su besplatne igre za Xbox Live gold pretplatnike za septembar 2021

Septembarske besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike su objavljene. Na Xbox One i Xbox Serija S/X borite se protiv bogova haosa u izuzetnoj Warhammer: Chaosbane igri, krenite na epsko putovanje u Mulaka igri, ili igrajte stari klasik, zahvaljujući backwards kompatibilnosti koju pruža Xbox decenijama, krozs jajnu Zone of the Enders HD Collection i Samurai Shodown II igru.

Warhammer: Chaosbane (Dostupno 01-30.09.2021)

U svetu uništenom od rata kojem dominira magija, ti si poslednja nada za imperiju ljudi. Izaberi svog heroja od više klasa i pripremi se za legendarne bitke sa do četiri prijatelja protiv najmoćnije horde Haosa.

Mulaka (Dostupno 16.09.-15.10.2021.)

U ovoj akcionoj avanturi zasnovanoj na zaštićenoj kulturi Tarahumara ljudi, uzvratite udarac čudnoj tmini koja korumpira njihovu zemlju. Kao lokalni šaman, Sukuruame, borite se protiv moćnih bogova, rešavajte slagalice i napredujte prema konačnom ostranjenju zlih sila.

Zone of the Enders HD Collection (Dostupno 01.09.-15.09.2021.)

Od ultra popularnog Hideo Kojime, kreatora Metal Gear igara, dolazi epska svemirska priča, kao nijedna druga. Pilotirajte Orbital Frameom, Jehutyom, i pomozite svemirskim snagama da poraze Bahram snage jednom zauvek.

Samurai Shodown II (Dostupno 16-30.09.2021.)

Zakoračite na otvorenu pozornicu da testirate svoje umeće i veštine u intenzivnoj mačevalačkoj borbi.

Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *