besplatne playstation igre jul 2024 konzole i vauceri playstation plus pretplata dopune kodovi vauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u Julu 2024

Playstation plus pretplatnici u julu dobijaju nove besplatne igre. Solidna postava ovog meseca. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio od besplatnih igara:

Borderlands 3 | PS4, PS5 

Pucaj i pljačkaj na svom putu kroz avanturu ispunjenu haosom. Na rubu galaksije nalazi se grupa planeta koje nemilosrdno eksploatišu militarizovane korporacije, prepune plena i nasilja. Ovo je tvoj dom – Borderlands. Sada se pojavljuje ludi kult poznat kao The Children of the Vault i širi se kao interstelarna kuga. Samo ti imaš saveznike i arsenal da ih zaustaviš. Igraj kao jedan od četiri potpuno nova, duboko prilagodljiva Vault Huntera – ultimativnih lovaca na blago u Borderlandsu. Prilagodi svog Vault Huntera sa mnoštvom opcija za personalizaciju i koristi njihove jedinstvene stabla veština kako bi prilagodio sposobnosti svom omiljenom stilu igre. Igraj sa bilo kim, bilo kada, online ili u split-screen co-op modu, bez obzira na nivo ili napredak misije. Ubijaj neprijatelje i suočavaj se sa izazovima kao tim, ali uživaj u nagradama koje su samo tvoje – niko ne ostaje bez plena.

NHL 24 | PS4, PS5   

Oseti intenzitet hokeja, jer EA Sports NHL 24 te približava autentičnoj akciji na ledu sa obiljem novih funkcija u igri i unapređenim režimima. Novi Exhaust Engine rekreira uzbuđenje i umor visokopritisnih utakmica, nagrađujući produženu ofanzivnu igru efektima koji menjaju tok igre. Osveženi Total Control Skill Moves i obnovljeni Vision Passing System proširuju tvoje strategije iz trenutka u trenutak i omogućavaju njihovo izvođenje sa potpunom preciznošću. Izgradi svoj NHL 24 Ultimate Team i ponovo proživi trenutke iz klasičnih utakmica i najnovijih vrhunaca u HUT Moments, i istraži prošireni World of Chel, koji nudi cross-play, redizajnirani EASHL i mnogo više.

Among Us | PS4, PS5   

Koristi timski rad, ubeđivanje, a možda čak i izdaju u ovoj jedinstvenoj onlajn igri za zabave… u svemiru! Pripremi se za polazak, ali pazi se Impostora! Završavaj zadatke kako bi održao svoj svemirski brod i vratio se u civilizaciju, ali budi na oprezu jer jedan ili više slučajnih članova posade su Impostori odlučni da sabotiraju brod i ubiju sve. Na preostalim ljudima je da završe svoje zadatke i identifikuju Impostore kako bi ih izbacili u ponor. Ali pazi se! Impostori će koristiti svaki trik kako bi ubedili sve da su članovi posade, tako da ne veruj svemu što čuješ. Osiguraj svoj alibi ili bi ti mogao biti taj koji će nepravedno biti izbačen!

Genshin Impact PlayStation Plus Pack


Kupite ovaj proizvod i dobijte sledeće nagrade u igri za Genshin Impact:
– Primogemi × 160
– Fragilna smola × 4
– Herojeva mudrost × 20
– Mistična ruda za unapređenje × 30
– Mora × 150.000

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za jun mesec. Nemate Playstation Plus pretplatu? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *