Playstation 5 VR 2 igre u Playstation Premium jun 2024

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u Junu 2024

Proslavite Days of Play uz aktivnosti za igrače, bonus katalog igara, naslove za PS VR2 i PS2 putem PlayStation Plus Extra i Premium, privlačne ponude i još mnogo toga. Playstation plus pretplatnici u junu dobijaju nove besplatne igre. Da vidimo šta nam je Playstation sve pripremio za jun:

Besplatni avatari

Kako bi obeležili ovu posebnu priliku, Playstation poklanja nove avatare svim PlayStation igračima tokom Days of Play. Počevši od 29. maja, igrači mogu pristupiti avatarima koji obeležavaju neke od popularnih naslova koji će biti ponuđeni kroz PlayStation Plus tokom Days of Play. Možete ih pronaći na PlayStation Plus veb stranici ili posetiti PlayStation Plus Days of Play stranicu na svojoj PS5 ili PS4 konzoli da dobijete kod za vaučer. Ovi PlayStation Plus avatari su besplatni za sve PlayStation igrače. Ostanite u toku za još besplatnih avatara tokom Days of Play.

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake je šarmantna i zabavna igra koja donosi omiljene likove iz podvodnog sveta Bikini Bottom-a u potpuno novu avanturu. Grafika je živopisna i verna originalnom crtanom filmu, što će obradovati sve ljubitelje serije. Igra nudi raznovrsne nivoe i izazove, dok SpongeBob koristi svoje jedinstvene sposobnosti da spase svoje prijatelje i svet od kosmičke katastrofe. Humor i dijalozi su tipični za seriju, što igru čini posebno zabavnom za mlađe igrače, ali i za starije koji su odrasli uz SpongeBoba. Iako nije revolucionarna u smislu mehanike, “The Cosmic Shake” je solidna i zabavna igra koja će zadovoljiti fanove svih uzrasta.

AEW Fight Forever    

AEW Fight Forever je uzbudljiva borilačka igra koja donosi intenzivnu akciju iz sveta profesionalnog rvanja na konzole. Ova igra, bazirana na All Elite Wrestling (AEW) promociji, odlikuje se realističnom grafikom i detaljnim modelima boraca, pružajući autentično iskustvo rvanja. Igrači mogu birati među širokim spektrom AEW zvezda, svaki sa svojim jedinstvenim potezima i stilovima borbe. “AEW Fight Forever” nudi raznovrsne modove igre, uključujući karijeru, turnire i online mečeve, što povećava dugovečnost igre. Borbene mehanike su dobro balansirane, omogućavajući i početnicima i iskusnim igračima da uživaju. Iako igra može imati poneke tehničke nedostatke, njen zabavni faktor i verna rekreacija AEW atmosfere čine je odličnim izborom za sve ljubitelje rvanja.

Streets of Rage 4   

Streets of Rage 4 je impresivni povratak klasičnom beat ’em up žanru, koji donosi nostalgične vibracije uz modernu grafiku i mehanike. Igra zadržava suštinu originalne trilogije, dok istovremeno uvodi osvežene likove i neprijatelje. Vizuelni stil je ručno crtani, sa bogatim detaljima i vibrantnim bojama koje oživljavaju svaki nivo. Borbene mehanike su jednostavne, ali duboke, omogućavajući igračima da izvode kombinacije poteza i specijalne napade. Muzika, koja je uvek bila zaštitni znak serijala, zadržava svoj visok kvalitet i dodatno pojačava atmosferu igre. “Streets of Rage 4” nudi kooperativni mod, što igru čini idealnom za igranje s prijateljima. Iako može biti kratka za neke igrače, njena ponovna igrivost i izazovni modovi osiguravaju dugotrajnu zabavu. Ovo je savršena igra za fanove originala, ali i za nove igrače koji žele da iskuse kvalitetan beat ’em up naslov.

Besplatan Roblox pack

Od 04. juna, svi članovi PlayStation Plus-a će takođe moći da preuzmu Roblox paket koji uključuje avatar za Felixa Freezebearda, Jetija.

Bonus naslovi za Playstation Premium

Evo bonus naslova koje objavljujemo tokom proslave Days of Play, pre našeg uobičajenog rasporeda izdanja, a koji uključuju dodatke u PlayStation Plus katalog igara, katalog klasika, bonus igre za PS VR2 i probnu verziju igre*. Ne zaboravite da se kasnije ovog meseca vratite na našu redovnu najavu kataloga igara kako biste videli kompletan junsku ponudu. Uživajte!

 • Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
 • Walkabout Mini Golf
 • Synth Riders
 • Before Your Eyes 
 • The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2 

PS2 katalog u Playstation Premium pretplati

Sjajne Playstation 2 igre stižu u klasični katalog

 • Tomb Raider Legend
 • Star Wars: The Clone Wars
 • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

PS4 i PS5 igre u katalogu za Playstation Extra i Premium pretplate

Sjajne Playstation 4 i Playstation 5 igre stižu na Extra i Premium kataloge

 • Dredge | PS4, PS5 (available May 29)
 • Lego Marvel Super Heroes 2 | PS4 (available May 31)
 • Cricket 24 | PS4, PS5 (available June 5)
 • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition | PS4, PS5 (available June 7)

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za april mesec. Nemate Playstation Plus pretplatu? Nemate novca na Playstation nalogu? Kupite pretplatu ili dopunite nalog odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *