Besplatne xbox live gold game pass igre januar 2022 konzole i Vauceri dopune kodovi za xbox

Ovo su besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike za januar 2022

Januarske besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike su najavljene. Na Xbox One i Xbox Serija S/X uništavajte robote u NeuroVoider i pomozite čovečanstvu da se ponovo vine među zvezde u igri Aground. A kroz Backward kompatibilnost proživite klasik Radiant Silvergun arkadu i Space Invaders Infinity Gene.

NeuroVoider (Dostupno 01-31.01.2022)

Smešteni u kibernetički svet borite se protiv hordi poludelih robota koristeći kombinacije ludih oružja. Igrajte co-op sa do 4 prijatelja.

Radiant Silvergun(Dostupno 01.01.-15.01.2022.)

Ovaj vertikalni šuter se vraća sa istim gejmplejem koji je učinio originalnu arkadu tako poznatom. Novi dodaci poput “ikaruga stil” će pomoći da dignete zabavu na novi nivo.

Aground! (Dostupno 15.01.-16.02.2022.)

Da bi čovečanstvo preživelo i ponovo se vinulo među zvezde moraćeš da kraftuješ i gradiš. Bilo da otključavaš nove tehnologije, podižeš zmajeve ili lansiraš stvari u svemir, nebo nije granica. Sve ponovo izgradi!

Space Invaders Infinity Gene (Dostupno 16.01.-31.01.2022.)

Igra koja je definisala video igre za protekle generacije vraća se sa novim obrtom. Igrajte ukupno 143 nivoa koji evoluiraju, kako izgledom tako i u načinu igre. Otključajte nove nivoe, power-upsove i nove mogućnosti.

Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *