besplatneautoplaystationautoplusautoigraautozaautojanuarauto2022autoplaystationautoplusautopretplataautovauceriautoiautodopuneautokonzoleautoiautovauceri

Ovo su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u januaru 2022

Počnimo novu 2022. godinu sa nekim sjajnim igrama. Januarska Playstation Plus postava je tu i spremno čeka da ih preuzmete!

Persona 5 Strikers | PS4

Uskočite u divan svet Persone sa potpuno novom pričom koja uključuje i Fantomske pljačkaše koji kreću na put epske avanture kroz Japan. Letnji odmor sa bliskim prijateljima nasilno se završava i kreće u drugom pravcu dok se realnost iskrivljuje, bacajući vas u epsku priču dok se borite sa korupcijom koja preuzima gradove.

Dirt 5 | PS4 & PS5

Pokorite predivne globalne reli rute i vozite ikonska vozila u ovoj sjajnoj off-road rejsing avanturi. Izuzetni mod karijere, split-screen za do 4 igrača, onlajn multiplejer i još mnogo toga vas čeka u ovoj sjajnoj igri. Preko 70 staza, 10 globalnih lokacija, od New Yorka do Norveške.

Deep Rock Galactic | PS4 & PS5

Deep Rock Galactic je co-op FPS za jednog do četiri igrača koji prati opake svemirske dvorfove, prirodu koja je 100% uništiva, neverovatne pećine i beskonačne horde vanzemaljskih monstruma.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za decembar mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *