xboxautoliveautogoldautogameautopassautoultimateautobesplatneautoigreautodecembarauto2021autokonzoleautoiautovauceriautoxboautodopuneautokodovi.png

Ovo su besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike za decembar 2021

Decembarske besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike su upravo najavljene. Na Xbox One i Xbox Serija S/X udružitee se sa prijateljima i pobegnite iz zatvora u The Escapists 2, vodite i upravljajte svojim ostrvom i zavladajte svetom u Tropico 5 – Penultimate Edition, uništite armiju orkova u fenomenalnoj igri Orcs Must Die! i borite se protiv bizarnih bića u Insanely Twisted Shadow Planet.

The Escapists 2 (Dostupno 01-31.12.2021)

Od tundre do pustinje, pridužite se do tri prijatelja i oformite ultimativnu ekipu i isplanirajte najsmeliji beg iz najjačih zatvora širom sveta.

Tropico 5 – Penultimate Edition (Dostupno 16.12.-15.01.2022.)

Proširite svoju vladavinu i izvucite ostrvo iz dinastije u ranu eru kolonijalizma, pa dostignite 21 vek. Izgradite svoj grad, infrastrukturu, planirajte trgovačke rute i pronalazite novu tehnologiju.

Orcs Must Die! (Dostupno 01.12.-15.12.2021.)

Kao moćni borbeni Mage, odbranite svoju tvrđavu od strane rulje orkova, koristeći oružije ali i izuzetne zamke koje su vam na raspolaganju. Bez obzira kako to sve organizovali, imaćete sjajnu zabavu dok to činite.

Insanely Twisted Shadow Planet (Dostupno 16.12.-31.12.2021.)

Istražite jedinstveni svet ove 2D akcione avanture. Dođite do centra misteriozne Senka planete dok rešavate kompleksne zagonetke i puzle.

Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *