Besplatne Xbox Live Gold i Game Pass igre za oktobar 2021 konzole i vauceri dopune kodovi digitalne gift karticee

Ovo su besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike za oktobar 2021

Oktobarske besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike su upravo najavljene. Na Xbox One i Xbox Serija S/X letite u ritmu u Aaerou, borite se protiv sistema koristeći parkur u Hoveru, smaknite Drakulu koristeći omiljene heroje u Castlevania: Harmony of Despair i ponovo zakoračite u survival horor klasik esident Evil Code: Veronica X.

Aaero (Dostupno 01-31.10.2021)

Projurite kroz izuzetna okruženja, jurite tragove svetlosti i borite se u epskim bitkama sa bosovima, a sve uz presjajan soundtrack.

Hover (Dostupno 16.10.-15.11.2021.)

U futurističkom 3D svetu, priključi se grupi mladih buntovnika, takozvanih Igrača, i bori se protiv opresivngo režima koristće neverovatne parkur veštine i komboe. Opremljen sa high-tech opremom moći ćeš da juriš, skačeš i pomažeš građanima i spasiš svet.

Castlevania: Harmony of Despair (Dostupno 01.10.-15.10.2021.)

Zakorači u senke paklene kuće kako bi uništio iskonskog neprijatelja Drakulu. Sa do 6 ljudi u co-op modu, izaberi svoj omiljenog lovca na vampire i kreni u lov.

Resident Evil Code: Veronica X (Dostupno 16.10.-31.10.2021.)

Tri meseca nakon uništenja Racoon Cityja, pomozite Klari da putuje Evropom u potrazi za izgubljenim bratom Krisom. Infiltirajte se u laboratoriju Umbrella korporacije i preživite horde zombija koje vas čekaju.

Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *