playstation plus besplatne igre april 2021 konzole i vauceri dopune shop

Besplatne Playstation Plus igre za april 2021

Novi mesec, nove besplatne Playstation igre za sve Playstation Plus pretplatnike! Ovog meseca na redu su nove sjajne igre. Ali stvarno dobre. Mi smo oduševljeni postavkom a nadamo se i vi. Moći ćete da ih skinete od 06. aprila. Pa da krenemo:

Days Gone (PS4)

Jedna od najpotcenjenijih igara ikada. Inače eksluziva koju je pravio Sony studio. Ne znamo zašto, ali nije dobila baš neke preterano dobre ocene, ali ko god je igrao oduševljen je. I ekipa iz Konzola&Vaučera obožava ovu igru. Ko voli open world tabačinu iz trećeg lica i u kombinaciji sa zombijima i preživljavanjem, ova igra je ostvarenje snova. Izuzetna priča, tumaranje kroz Američke predele, preživljavanje i klanje zombija, motor kao najbolji prijatelj koji je uvek tu, ova igra ima zaista sve.

Iako je ovo naslov za PS4, može se igrati i na PS5, uz veći frame per second i to 60 FPS zbog čega igra mnogo, mnogo bolje izgleda.

Oddworld: Soulstorm (PS5)

Oddworld’s Abe se vraća u ovoj akcionoj platformskoj avanturi čija se radnja dešava odmah nakon avanture iz 2014. godine pod naslovom Oddworld: New ‘N’ Tasty. Ovog puta Abe mora da spasi svoje sunarodnike Mudokonse kako god zna i ume. Regrutujete nove pratioce i rešavate zagonetke kako biste preživeli dok tražite hranu. U Oddworld: Soulstorm, počinjete da shvatate koliko je važno zajedništvo i da sami ne možete mnogo uraditi.

Ova igra je dostupna samo vlasnicima Playstation 5 konzole. Ne može se igrati na PS4.

Zombie Army 4: Dead War (PS4)

Hitlerove horde su se vratile u jezivom šuteru, koji je pravila ista ekipa koja je pravila i Sniper Elite 4. Epska oružija, užasni zombiji i sjajna nova kampanja za 1-4 igrača smeštena je u 1940. godini u Evropi, gde se borite za spasenje planete zemlje koja prolazi kroz apokalipsu.

Mi smo oduševljeni postavom igara za april. Ako nemate Playstation Plus pretplatu nabavite je odmah, brzo i lako preko Konzole & Vaučeri i to u dinarima:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *