40A1EF98-3BCF-4B75-87B8-D528F9789974

Ovo su besplatne PS Plus igre za septembar

Septembar je uskoro tu, što znači da Playstation Plus pretplatnici mogu uživati u prednostima PS Plus pretplate. Što znači: besplatne igre!!!

Od 01.09. možete skinuti i besplatno igrati PlayerUknown’s Battlegrounds i Street Fighter V! Zajedno, ovaj duo predstavlja jedan od najjačih postavki besplatnih igara ikad u jednom mesecu.

Street Fighter V je originalno predstavljen 2016. godine i od tad ne prestaje da se razvija, sa novim likovima i nivoima. Ova popularna tabačina trenutno je u petoj i finalnoj sezoni, a novi sadržaj je na vidiku. Zaradio je ocenu 7/10.

Da proslavi dolazak ove igre na PS Plus, Sony će održati turnir 04.09. Moći ćete da učestvujete i zaradite nagrade.

Sa druge strane takozvani PUBG, za koji verujemo da nema osobe koja ne zna šta je, odlična je i pre dobra battle royal igra sa ogromnom mapom i velikom dozom realizma, za razliku od Fortnita i Apex Legendsa. Igra se dosta promenila od svog izlaska 2017 godine, a prosečno ima ocenu 8/10 i igra je ogroman broj igrača iz celog sveta. I dalje ima određenih tehničkog propusta i bagova ali to ne umanjuje njen značaj i jačinu.

I ne zaboravite dve važne stvari:

Pre nego što ove dve sjajne igre ugledaju svetlost dana, ako već niste, skinite besplatne PS Plus igre za avgust. Više o tome pročitajte ovde

Ako niste PS Plus pretplatnik, ili vam je pretplata istekla, kupite je brzo i lako i produžite:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *