Xbox One Fortnite: Polar Legends Pack Evropa

6.390,00rsd

Xbox One Fortnite: Polar Legends Pack Evropa. Fenomenalni skinovi, blingovi, emotikoni…

Nema na zalihama

Opis

Xbox One Fortnite: Polar Legends Pack za Evropu

Ovaj paket uključuje:

  • Frozen Nog Ops Outfit;
  • Frozen Fishstick Outfit;
  • Codename E.L.F. Outfit;
  • The Devourer Outfit;
  • E.L.F. Shield Back Bling;
  • Castle Peaks Back Bling;
  • Power Roar emote.

Kupovinom Fortnite Polar Legends Pack (DLC) dobijate presjajane skinove i blinogve.  Posebno ste srećni ako ste ljubitelj Fortnita koji preferira Xbox platformu jer je Polar Legends Pack ekskluzivna za Xbox konzolu.

Pridružite se Fortnite-u, vrhunskom battle royal-u iz Epic Games-a!

Jedan od najboljih načina da uđete u ovaj besplatni battle royal je kroz kupovinu tematskog DLC paketa, a Fortnite Polar Legends Pack je najverovatnije najbolja opcija ako ste Xbox igrač! Ideja je jednostavna: 100 igrača sleti na ostrvo, skuplja opremu, oružje i bori se jedni s drugima dok ne ostane samo jedan! Ne možete se sakriti od bitke, jer je sigurna zona stalno manja, pa su neprijateljski susreti neizbežni i samo je pitanje vremena kad će vas naći. Tokom godina Fortnite je stekao ogromnu popularnost mešajući elemente Minecraft-a i PUBG-a, kao i grafiku u obliku crtaća sličnu igrama kao što su Team Fortress 2, Overwatch i Borderlands. Moderan estetski izgled odela poput skina The Iris Pack zaista se ističu. Nabavite i uverite se sami!

Tražite još skinova?

Kupite V-Bucksove direktno ili dopunite svoj Xbox nalog pa sa njega kupite V-Bucksove koje možete da potrošite na druge skinove, emotikone, dance pokrete i ostalo. Pronađite još više kozmetičkih elemenata poput odeće, sprejeva, kućnih ljubimaca i zapamtite da na našoj stranici uvek možete pronaći više Fortnite predmeta po povoljnim cenama – samo pogledajte našu Fortnite kolekciju skinova i V-Buckas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Xbox One Fortnite: Polar Legends Pack Evropa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …