PS4 Fortnite: Bomber Pack + 2.000 V-Bucks Amerika

4.790,00rsd

PS4 Fortnite: Neo Versa Bundle + 2.000 V-Bucks – Amerika. Fenomenalan skin + 2.000 V-Bucksova

Nema na zalihama

Opis

PS4 Fortnite: Bomber Pack + 2.000 V-Bucks – Evropa

Ovaj paket uključuje:

• Fortnite Bomber Pack Outfit;
• Epic Neo Phrenzi Back Bling;
• 2.000 V-bucksa.

Kupovinom Fortnite Bomber Pack (DLC) dobijate presjajan Bomber skin i 2.000 V-Bucksa! Posebno ste srećni ako ste ljubitelj Fortnita koji preferira PlayStation 4 platformu jer je Bomber Pack skin ekskluzivna za PS4 konzolu, zajedno sa 2.000 V-Bucksa, koje možete potrošiti u Fortnite Shop-u!

Pridružite se Fortnite-u, vrhunskom battle royal-u iz Epic Games-a!

Jedan od najboljih načina da uđete u ovaj besplatni battle royal je kroz kupovinu tematskog DLC paketa, a Fortnite Neo Versa skin je najverovatnije najbolja opcija ako ste PS4 igrač! Ideja je jednostavna: 100 igrača sleti na ostrvo, skuplja opremu, oružje i bori se jedni s drugima dok ne ostane samo jedan! Ne možete se sakriti od bitke, jer je sigurna zona stalno manja, pa su neprijateljski susreti neizbežni i samo je pitanje vremena kad će vas naći. Tokom godina Fortnite je stekao ogromnu popularnost mešajući elemente Minecraft-a i PUBG-a, kao i grafiku u obliku crtaća sličnu igrama kao što su Team Fortress 2, Overwatch i Borderlands. Moderan estetski izgled odela poput skina Neo Versa zaista se ističu. Nabavite i uverite se sami!

Tražite još skinova?

Ovaj DLC paket takođe uključuje 500 V-Bucksa koje možete da potrošite na druge skinove, emotikone, dance pokrete i ostalo. Pronađite još više kozmetičkih elemenata poput odeće, sprejeva, kućnih ljubimaca i zapamtite da na našoj stranici uvek možete pronaći više Fortnite predmeta po povoljnim cenama – samo pogledajte našu Fortnite kolekciju skinova i V-Buckas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS4 Fortnite: Bomber Pack + 2.000 V-Bucks Amerika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …