Xbox Fortnite: The Wavebreaker Pack + 600 V-Bucksa Amerika

3.790,00rsd

Xbox Fortnite: The Wavebreaker Pack + 600 V-Bucksa. Odličan skin i vbaksi za trošenje

Nema na zalihama

Opis

Xbox Fortnite: The Wavebreaker Pack + 600 V-Bucksa Amerika

Ovaj paket uključuje:

  • Wavebreaker Outfit
  • Dry Bag Back Bling
  • Swell Striker Pickaxe
  • 600 V-Bucksa

Kupovinom The Wavebreaker Pack (DLC) dobijate presjajan skin i 600 V-Bucksa! Posebno ste srećni ako ste ljubitelj Fortnita koji preferira Xbox platformu jer je ovaj ekskluzivan za Xbox konzolu, zajedno sa 600 V-Bucksa, koje možete potrošiti u Fortnite Shop-u!

Pridružite se Fortnite-u, vrhunskom battle royal-u iz Epic Games-a!

Jedan od najboljih načina da uđete u ovaj besplatni battle royal je kroz kupovinu tematskog DLC paketa, a Fortnite Iris skin je najverovatnije najbolja opcija ako ste Xbox igrač! Ideja je jednostavna: 100 igrača sleti na ostrvo, skuplja opremu, oružje i bori se jedni s drugima dok ne ostane samo jedan! Ne možete se sakriti od bitke, jer je sigurna zona stalno manja, pa su neprijateljski susreti neizbežni i samo je pitanje vremena kad će vas naći. Tokom godina Fortnite je stekao ogromnu popularnost mešajući elemente Minecraft-a i PUBG-a, kao i grafiku u obliku crtaća sličnu igrama kao što su Team Fortress 2, Overwatch i Borderlands. Moderan estetski izgled odela poput skina The Iris Pack zaista se ističu. Nabavite i uverite se sami!

 

Tražite još skinova?

Ovaj DLC paket takođe uključuje 500 V-Bucksa koje možete da potrošite na druge skinove, emotikone, dance pokrete i ostalo. Pronađite još više kozmetičkih elemenata poput odeće, sprejeva, kućnih ljubimaca i zapamtite da na našoj stranici uvek možete pronaći više Fortnite predmeta po povoljnim cenama – samo pogledajte našu Fortnite kolekciju skinova i V-Buckas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Xbox Fortnite: The Wavebreaker Pack + 600 V-Bucksa Amerika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …