Xbox Fortnite: Rogue Spider Knight Bundle + 2000 V-Bucks Global

6.590,00rsd

Xbox Fortnite: Rogue Spider Knight Bundle + 2000 V-Bucks Global. Legendarni skin

Nema na zalihama

Opis

Xbox Fortnite: Rogue Spider Knight Bundle + 2000 V-Bucks Global

Ovaj paket uključuje:

  • Rogue Spider Knight legendarni skin
  • 2.000 V-Bucksa

Kupovinom Fortnite Rogue Spider Knight Bundle (DLC) dobijate presjajan legendarni i 2.000 V-Bucksa! Posebno ste srećni ako ste ljubitelj Fortnita koji preferira Xbox platformu jer je Rogue Spider Knight ekskluzivan za Xbox konzolu, zajedno sa 2.000 V-Bucksa, koje možete potrošiti u Fortnite Shop-u!

Pridružite se Fortnite-u, vrhunskom battle royal-u iz Epic Games-a!

Jedan od najboljih načina da uđete u ovaj besplatni battle royal je kroz kupovinu tematskog DLC paketa, a Fortnite Iris skin je najverovatnije najbolja opcija ako ste Xbox igrač! Ideja je jednostavna: 100 igrača sleti na ostrvo, skuplja opremu, oružje i bori se jedni s drugima dok ne ostane samo jedan! Ne možete se sakriti od bitke, jer je sigurna zona stalno manja, pa su neprijateljski susreti neizbežni i samo je pitanje vremena kad će vas naći. Tokom godina Fortnite je stekao ogromnu popularnost mešajući elemente Minecraft-a i PUBG-a, kao i grafiku u obliku crtaća sličnu igrama kao što su Team Fortress 2, Overwatch i Borderlands. Moderan estetski izgled odela poput skina The Iris Pack zaista se ističu. Nabavite i uverite se sami!

 

Tražite još skinova?

Ovaj DLC paket takođe uključuje 500 V-Bucksa koje možete da potrošite na druge skinove, emotikone, dance pokrete i ostalo. Pronađite još više kozmetičkih elemenata poput odeće, sprejeva, kućnih ljubimaca i zapamtite da na našoj stranici uvek možete pronaći više Fortnite predmeta po povoljnim cenama – samo pogledajte našu Fortnite kolekciju skinova i V-Buckas!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Xbox Fortnite: Rogue Spider Knight Bundle + 2000 V-Bucks Global“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …