xboxautoliveautogoldautogameautopassautobesplatneautoigreautoavgustauto2022autokonzoleautoiautovauceriautopretplateautokodoviautodopuneautonaslovna

Ovo su besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike za avgust 2022

Avgustovske besplatne igre za Xbox Live Gold i Game Pass pretplatnike stižu. Na Xbox One i Xbox Series X|S, vodite svoj mačiji kafić u Calico, i krčite put kroz plaftormu ScourgeBringer. A u klasičnoj postavci, uz pomoć Backward kompatibilnosti zaaslužite poštovanje i povratite svoju teritoriju u Saint’s Row 2i izvedite najveću pljačku svih vremena u Monaco: What’s Yours is Mine.

Calico (Dostupno 01-31.08.2022)

U ovoj ludoj, pufnastoj igri simulacije upravljajte mačijim kafićem. Da, dobro ste čuli. Zabava je potpuno zagarantovana.

ScourgeBringer (Dostupno 16.08.-15.09.2022.)

Prokrčite sebi put u ovoj hack & slash u postapokaliptičnom svetu kao protagonista Kyhra. Brzopotezna roque-like platforma gde napadate svoje neprijatelje i bosseve koji čuvaju tajne ovog sveta.

Saint’s Row 2 (Dostupno 01.08.-15.08.2022.)

Mnogo se promenilo za 5 godina. Probuđeni ste iz kome i saznajete da je družina razbijena a njihova teritorija preuzeta od strane sindikata i korumpiranih bankarskih organizacija. Ponovo zauzmite svoje mesto i izgradite se u ovoj open-world avanturi.

Monaco: What’s Yours is Mine (Dostupno 16.08. – 31.08.2022.)

Ko može da izvrši pljačku veka ako ne Vi? Sakupite savršen tim lopova i bacite se na posao. Birajte među 8 visoko talentovanih karaktera sa svojim unikatnim sposobnostima. Igrajte sami ili sa do 3 prijatelja.


Nemate Xbox Live Gold ili Game Pass pretplatu? Kupite je brzo, lako i to u dinarima preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *