Playstation plus essential besplatne igre jul 2022 konzole i vauceri kodovi dopune srbija

Najavljene su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u julu 2022

Ovo je orava bomba! i jedan od najboljih line-upova u skorije vreme. U julu ćete biti u prilici da uživate u jednoj od najpopularnijih platformi, i u dve odlične igre pride. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio:

Crash Bandicoot 4: It’s About Time | PS4/PS5

Crash Bandicoot je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih Playstation igara. i dobila je svoj moderni, novi željno iščekivani nastavak. a sada je besplatna za sve Playstation Plus pretlatnike.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan | PS4

Fantaaričan filmski horor od kreatora Until Dawn i nove fantastične igre Rhe Quarry. Pet prijatelja kreće u avanturu robjenja koje uskoro postaje prava noćna mora.

Arcadegeddon | PS4/PS5

Gilly, vlasnik lokalne arkade, pokušava da spasi svoj biznis od bezlične mega korporacije Fun Fun co. a koji je bolji način nego sa potpuno novom ultra dobrom super igrom. nažalost, korporacija lansira sajber napad i ubacuje virus u igru. na vama je da sačuvate kako igru tako i poslednji arkadni centar na svetu.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za jun mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *