playstationautoplusautobesplatneautoigreautomajauto2022autokonzoleautoiautovauceriautodopuneautokodoviauto

Najavljene su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u maju 2022

U maju ćete uživati u najboljem fudbalu, RPGu i dungeon crawleru. Pogledajmo šta je Sony Playstation pripremio za Playstation Plus pretplatnike:

FIFA 22 | PS5, PS4

Ovu igru nije potrebno previše opisivati. Svi znaju šta je FIFA i šta je fudbal. A otkako se PES (od skoro eFootball) propisno obrukao, svi su prešli na Fifu. Ovo je verzija koja je najvernija pravom fudbalu, a tu je i Ultimate Team, Create your Club Career mod gde pravite svoj tim snova i idete do kraja, do pobede. Igrajte lokalno ili onlajn, takmičite se sa drugim igračima iz celog sveta, sada u maksimalnoj rezoluciji i FPSu na Playstation 5!

Tribes of Midgard | PS4 & PS5

Ova igra je spoj preživljavanja i ARPG žanra u živopisnom co-op ili solo igranju. Smešteni ste u univerzum severnjačke mitologije. Kao Einherjar, vraćeni ste u život od strane Odina lično, i vi i vaše selo, sastavljeno od do 10 igrača, branite se od zlih snaga koje hoće da donesu ragnarok.

Curse of the Dead Gods | PS4

U ovoj single player igri zasnovanoj na upotrebljivosti veština, istražite ukleti hram, lavirint sa smrtonosnim zamkama i monstrumima. Sakupljajte mistične relikte i arsenal oružija kako biste postali nezaustavljivi.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za april mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *