xbox srbija besplatne igre maj 2021 konzole i vauceri dopune kodovi

Besplatne majske igre za Xbox

Stiže novi mesec a sa njim i nove besplatne igre za sve Xbox Game Pass i Live Gold pretplatnike. Za maj 2021. spremili su neke zaista odlične igre u kojima ćete uživati maksimalno.

Armello (Dostupno 01.05-31.05.2021.)

Mračna bajka u vidu društvene igre koja oživljava, ova sjajna avantura spaja taktičnost kartarških igara sa strategijom stonih igara, kombinujući u RPG sa građenjem likova. Kao junak, vodićete epske borbe, istraživati daleka prostranstva i kraljevstva, bacati magije i ubijate čudovišta, sa ultimativnim ciljem postojanja sledećeg kralja ili kraljice Armela.

Dungeons 3 (Dostupno 16.05-15.06.2021.)

Pomozite glavnom liku Tamnice u osvajanju, kroz ovu izuzetnu igru kreiranja tamnica, real-time strategije. Zakoračite na front, u prve linije i uz mudrost glavnog vođe, tamnog vilenjaka Thalya, komandujte najstrašnijom vojskom koju je svet ikada video. Birajte između orka, zombija i drugih klasa, i koristite svaki raspoloživ trik da porazite protivnike.

Lego Batman (Dostupno 01.05-15.05.2021.)

Njegovo ime je osveta. On je mrak. tama. On je… Lego Betmen! Vozi, gradi, udaraj, kidaj, razvaljuje i krči put kroz Gotam kao Betmen i njegov pomoćnik Robin.

Tropico 4 (Dostupno 16.05-31.05.2021.)

Kao el Presidente, vladar male nacije na ostrvu, tvoj je posao da dobiješ podršku naroda, pregovaraš, upravljaš, sarađuješ sa svetskim silama i izdržavaš sve pritiske pa i vremenske poput tajfuna. Testiraj svoju političku moć i budi najbolji svih vremena.

Niste Live Gold ili Game Pass pretplatnik? Bez brige. Kupite pretplatu lako i brzo i to u dinarima!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *