konzole i vauceri besplatne playstation plus igre za decembar 2020 dopune vauceri digitalni kodovi računi

Decembarske besplatne igre za Playstation Plus pretplatnike

Multiplejer franžiza Worms pomera sve granice dobro utvrđenih pravila koja su postavili pre nekoliko decenija. Sada stiže cross-platform, real-time tabačina za 32 igrača u vidu Worms Rumble igre koja debituje na PS4 i PS5 kao besplatan Playstation Plus naslov!

Ovoj neverovatnoj igri se pridružuje još jedna sjajna igra a to je Just Cause 4, open-world avantura, kao i unikatni 3 na 3 pucačina Rocket Arena.

Sve igre su dostupne za download od 01. decembra ove godine do 01. januara sledeće.

Worms Rumble

Ovo je Worms koji nikada do sad niste videli ovakav. Intenzivan, u realnom vremenu, arena fazon za 32 igrača, i to kroz više platformi istovremeno. Korisiste voljene i legendarna oružja poput Bazuke, Sačmare kao i neke nove koje će doenti pakao vašim protivnicima. Osmislite svog crvića, učestvujte u sezonskim eventima, dnevnim čelendžima za dodatne XP i nagrade. Spremite se za Deathmatch i Battle Royale stilove igre gde ćete moći da bacate i ultra voljenu Holy Hand granatu!

Just Cause 4

Uskočite u otvoreni svet izuzetne akcije i napravite haos sa širokim spektrom oružija, vozila i gedžeta dok Riko Rodrigez lebdi po nebu u egzotičnoj klimi Južne Amerike. Istražite udaljene južnoameričke zemlje Solis, 1024 kilometara egzotičnog predela, od kišne šume, preko pustinje, do snežnih planina. Borite se protiv Crne Ruke, privatne vojne organizacije koja ima neverovatnu tehnologiju. A tu su i tornada!

Rocket Arena

Rakete su sve i svja u ovoj novoj ekspozivnoj online 3 na 3 pucačini gde nikada ne prestaje akcija! Isprobajte nekog od fantastičnih heroja sa različitim raketama i umećima kako biste zavladali arenom. Naučite kako da pravovremeno izbegavate napade, vodite svoje mete i naučite nove strategije zasnovane na vašoj ekipi. Isprobajte Rocket Magnet, Trip Mine i Speed Boost kako biste promenili ishod bitke. Zaslužite XP kako biste otključali delove za rakete, toteme i spektakularne skinove za svog lika.

Nemate Playstation Plus pretplatu?

Nikakav problem. Da biste mogli da mesečno dobijate besplatne igre morate imati Playstation pretplatu. Možete je lako i brzo kupiti, i to u dinarima preko Konzole i Vaučeri:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *