Minecraft Minecoins 3500 – Evropa

2.890,00rsd

3500 Minecoinsa za Minecraft. Brza dostava koda 5-60 minuta na email adresu

Opis

Minecraft 3500 Minecoinsa! IGRICA KOJA JE ZALUDELA SVET

Minecraft igrači (baš kao i ti) koriste svoje izuzetne umove da unaprede svoju igru i istraže nove načine igranja Minecrafta na mobilnom telefonu, Xbox konzoli ili Windows 10 računaru. SA Minecoinsima možete kupovati predivne i zanimljive skinove, teksture i ručno pravljene svetove, a sve to možete naći u Minecraft prodavnici direktno u okviru same igre.

Avantura može da počne!

Kupite ovaj digitalni kod za igru i dobićete 3500 Minecoinsa! Brza dostava digitalnog koda na vašu email adresu u roku od 5 – 60 minuta.

O igri:

Švedski programer Markus Person pokrenuo je revoluciju kada je 2009. godine svetu predstavio, sada već legendarni, Minecraft. Ukoliko lično niste igrali Minecraft, sigurno znate makar nekoga ko neprestano igra ovu neverovatnu popularnu video igricu. Međutim, ako ne znate šta je zapravo Minecraft, kako se igra i zbog čega je toliko popularna, evo odgovora.

Idealna je za decu ali i starije. Zarazna, edukativna, zanimljiva. Nećete moći da je ne igrate.

Do sada je prodato više od 54 miliona kopija Minecrafta, a ova igrica je inspirisala mnoge stvari: nove lego kockice, filmove, pa čak i turizam.

Vodič za roditelje:

Minecraft pruža potpunu slobodu u svom praktično beskonačnom svetu, koji se nasumično generiše svaki put kada pokrenete igru. Nema zapleta, nema ciljeva, osim onoga da preživite – što i nije toliko teško. Sva „igrivost“ proizilazi iz onoga što vi uradite i ciljeva koji sebi postavite.

Čitav svet je proceduralno generisan od kocaka jednake veličine: drveće, mora, planine, sve je sastavljeno od 3D piksela koje vaš lik može da razbije ili pokupi i koji predstavljaju različite materijale: drvo, gvožđe, zlato, dijamante, kamen i još što šta. Kocke možete da prosto postavljate jednu na drugu ili jednu pored druge, kao i da uništavate već postojeće. Pomoću ovih jednostavnih postupaka možete da gradite šta vam padne na pamet, kao i da pravite alatke, oružja, oklope, uređaje i predmete koji će vam olakšati dalje preživljavanje i gradnju.

Na primer, iskopajte par kocki kamena, napravite ognjište, pa dodajte kocku metala i napravite peć, a u nju stavite kocku uglja, zapalite, pa stavite u to kocku peska i imate staklo za prozore itd. itd. U igri postoji toliko toga da milioni igrača i dalje otkrivaju šta je sve moguće, a ovo je još uvek samo „beta“ (da, tvorac Markus Persson još uvek dorađuje igru sa svojom malom ekipom).

U osnovnom režimu, zvanom Survival, nisu svi materijali tj. tipovi kocaka jednako lako dostupni: metal morate da iskopate, kao i drago kamenje, a tu je i „redstone“ koji služi za provod struje… U igri se smenjuju dan i noć, a noću na površinu (ili ako preduboko kopate) izlaze monstrumi, koji će vas upropastiti, ako nemate sklonište ili oklop. Ali, oni su samo prolazna i minimalna smetnja za vaš pravi zadatak: da istražite ogroman svet i pretvorite ga u nešto svoje, ostavljajući trag na njemu. A kada budete za to spremni, možete izaći i u multiplayer, na servere na kojima gomila igrača deli jedan svet, zajedno gradeći i stvarajući…

Igrači u Minecraftu su već napravili svašta: jednostavan 8-bitni računar, repliku Vatikana, repliku Enterprisea, kuće, zamkove, ostrva, nebeske gradove… Naravno, sve ovo je lakše napraviti u „klasičnom“ režimu, gde nema monstruma i gde su interakcija s kockama, kao i njihov varijetet ograničeni.

Minecraft je zarazna, prosta igra, nalik igranju s Lego kockama, ali je istovremeno i dubok komentar o ljudskom duhu, jer čovek mora da stvara i da uništava da bi opstao. Da li će vam Minecraft biti zabavan, to zavisi samo od vas: od vaše mašte i od vašeg strpljenja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Minecraft Minecoins 3500 – Evropa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …