besplatneautoplaystationautoplusautoigreautojanuarauto2022autogodinaautokonzoleautoiautovauceriautodopuneautokodoviautogiftautokartice

Najavljene su besplatne igre za sve Playstation Plus pretplatnike u januaru 2023

Playstation fanovi će biti oduševljeni u januaru. 2023. godina će ionako biti sjajna za gejming uz sve nove igre koje stižu, ali je Playstation odlučio da baš obraduje sve Playstation Plus pretplatnike. Da vidimo šta nam je Playstation pripremio:

Star Wars Jedi: Fallen Order | PS4, PS5 

Šta reći o ovoj igri a da nije već ispričano milion puta. Cal Kestis i njegova priča kreću ovde. Radnja se dešava pre Star Wars Jedi: Survivor igre koja izlazi u martu 2023. godine i koju već sad možete preorderovati. Nastavljajući priču nakon Episode III: Revenge of the Sith i Palpatinovog užasne naredbe 66, kojom se naređuje imperiji da unište ceo Jedi red i sve žive džedaje, vi preuzimate ulogu jednog od preostalih živih džedaj padavana. Vi ste poslednja nada. Zaista fascinantna igra koju svima preporučujemo, a sada je unapređena i za novu PS5 generaciju.

Fallout 76 | PS4 

Dvadeset pet godina nakon što su bombe pale, vi i vaši preživeli u Vaultu, izabrani ste kao najbolji i najpametniji da izađete u svet. Igrajte sami ili se pridružite drugim igračima širom sveta i istražujte razoren svet.

Axiom Verge 2 | PS4, PS5

Istražite dva povezana sveta, koristite drevnu tehnologiju i stalno ispitujte realnost u nastavku ove istraživačke platforme.

Zadnji je momenat da skinete besplatne igre za Playstation Plus pretplanike za decembar mesec. Nemate Playstation Plus? Kupite je odmah, brzo, lako preko nas:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *