EA Play Playstation pretplata za Američke (US) storove

1.890,00rsd5.190,00rsd

Pretplata za EA PLAY uslugu za Playstation Američke US storove (naloge). Vaučer (digitalni kod) za pretplatu na EA PLAY uslugu za Playstation američke naloge. Više nagrada, više sadržaja, neograničen pristup. Otključajte eksluzivne nagrade, sadržaj namenjen samo za EA PLAY pretplatnike i popuste na kupovinu igara.

Opis

Pretplata za EA PLAY uslugu za Playstation Američke US storove (naloge). Vaučer (digitalni kod) za pretplatu na EA PLAY uslugu za Playstation američke naloge.

Više nagrada, više sadržaja, neograničen pristup. Otključajte eksluzivne nagrade, sadržaj namenjen samo za EA PLAY pretplatnike i popuste na kupovinu igara.

EA Play je ultimativna gejming destinacija za svee koji obožavaju EA igre. Daje vam svega više. Evo šta je uključeno u pretplatu:

  • Otključajte eksluzivne čelendže i nagrade, sadržaj samo za članove, early trial novih izdanja igara i pristup velikoj bilbioteci vrhunskih igara.
  • Igrajte najnovije igre do 10 sati pre lansiranja i svih drugih.
  • Igrajtee više uz neograničen pristup kolekciji EA najpoznatijih igara.
  • Uštedite 10% na sve digitalne kupovine EA igara na Playstationu, uključujući sezonske propusnice, DLCeve, dodatke i drugo.

Kupite online – dostavljamo vaučer kod na mejl u roku od 5 – 60 minuta od momenta evidentiranja uplate.

Dobijeni kod koristite na vašem Playstation nalogu (eng: reedem) gde ćete sa iznosom vaučera dopuniti svoj Playstation račun to jest automatski uključiti pretplatu. Nakon toga imate sve benefite.

Najpopularnije svetske igre Fortnine i Apex su na Playstation storu. Koristite vaučer novac da kupujete Apex coins i Fornite V-bucks

NAPOMENA: Vodite računa na koju zemlju Vam je napravljen nalog. Ukoliko recimo imate američki nalog, a kupujete funte – nećete moći da ih iskoristite. Kodovi su jednokratni i možete ih iskorisiti samo na jednom nalogu.

Dodatne informacije

Pretplata

1 mesec, 12 meseci

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „EA Play Playstation pretplata za Američke (US) storove“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *